Devino Move Agent

Agenții MOVE sunt vedetele MOVE Week. Datorită lor are loc MOVE Week.TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII

 • Ce este MOVE Week?

  MOVE Week este un eveniment european anual și este parte integrantă a campaniei NowWeMOVE. Obiectivul MOVE Week este de a promova în toată Europa beneficiile unei vieți active și participarea regulată în sport și activități fizice. O gamă largă de promotori ai activității fizice (pe care îi numim Agenți MOVE) coordonează evenimente incluzând activități fizice noi și deja existente pentru MOVE Week.

 • Ce este un Agent MOVE?

  Agenții MOVE sunt vedetele săptămânii MOVE. Datorită lor se desfășoară MOVE Week. Un Agent MOVE are statut de voluntar, dar ISCA și Coordonatorul Național din fiecare țară pot să ofere sprijin în atragerea de fonduri și sprijin pentru evenimentele tale. Este sarcina Agentului MOVE să-și aleagă tipul de eveniment și locația, să îl înregistreze pe portalul moveweek.eu, să-și adune echipa de care are nevoie pentru implementare, să-l promoveze în rândul comunității și să-l supravegheze în zilele când se desfășoară.

 • Cine poate fi Agent MOVE?

  Agent MOVE poate fi o organizație a sporturilor de masă, un club, școală, universitate, un grup de voluntari, o companie, municipalitatea/autoritățile locale sau individuale care organizează evenimente sportive și activități fizice pentru MOVE Week.

 • Cum funcționează?

  MOVE Week este o platformă descshisă pentru oricine este interesat să fie activ sau să îi determine pe alții să o facă. În timpul săptămânii MOVE, vor avea loc simultan în Europa sute de evenimente. Ele pot include activități în aer liber sau evenimente 'de încercare' în cluburi sportive locale, plimbări, alergări amuzante, ture cu bicicleta, evenimente sportive de stradă, evenimente sportive școlare, activități în cadrul companiei, activități organizate pentru grupurile defavorizate – posibilitațile sunt limitate doar de propria noastră imaginație! Amploarea evenimentului poate varia, de asemenea – de la evenimente mici organizate de grupuri locale, la activități mai mari în cadrul comunității și chiar la evenimente la o scară mai mare la nivelul localității. Săptămâna MOVE înseamnă bună dispoziție și găsirea propriei mișcări. Câtă vreme evenimentul determină oamenii să fie activi, este eligibil pentru a fi parte din MOVE Week.

 • Ce ar trebui să fac?

  1. Înregistrează-te ca Agent MOVE Agent pe MoveWeek.eu.
  2. Inregistreaza un eveniment MOVE Week.
  3. Organizează și promovează evenimentul tău.


  Sunt disponibile ghiduri, postere, flyere, bannere și alte materiale promoționale care să ajute Agenții MOVE Agents să plănuiască, să caute sprijin, să promoveze și să desfășoare propriile evenimente.

Alătură-te ECHIPEI

 • 6 117 Agenţi Move
 • 14 105 Evenimente MOVE
 • 3 444 930 Participanți

Schimbarea cere timp, dar împreună putem crea oportunități pentru ca fiecare să se implice în sport și activități fizice.

Devino Move Agent - Promovează activitatea fizică

Promovează activitatea fizică